aaaaaaaaaa

bbbbbbbbbb
cccccccccccc, din mamma är sne.
Det rimma! Här sitter vi och skriver på vår kommande roman som släpps någon gång nästa år. Ja, det är mycket ni inte visste, vi visste inte heller det förens vi skrev det.
Vi har pluggat färdigt nu, vi pluggade på barn och fritidsämnen båda två, arnela skrev om fritidskunskap och jag på kommunikation. Jag var redan klar men var tvungen att renskriva det, det är finare så ju! Arnela skrev en instuderingsfråga av 30, hon tyckte det räckte. Sen så drack vi lite cola som vi har köpt för 22kr där vi bor. Ohh, juste innan så åt vi falafel. Det är sånt ni vill höra visst, vårt intressanta liv! Men det får ni inte för det är vårt privat liv! Tro ni ska få reda på vad som ligger i våra magar, liksom ehhh, nej?

Vi har fått många nya läsare ser det ut som och tro inte att vi är efterblivna för att v bara lägger upp bilder och inga videos, men sanningen är att Vi var i Afrika nu för någon vecka sen. Vi hade med oss digitalkameran och de två första dagarna fick vi underbart vackra bilder. Natten till den tredje dagen vakna vi båda och satte oss upp i sängen, kolla på varandra och sedan kollade vi mot byrån. Där såg vi en isbjörn som tog vår kamera, fotograferade oss och sen åt upp kameran. Så det är därför, men vi ska fixa en kamera nu i dagarna så oroa er inte.
Bye Bye/ Nadia och Arnela



Kanin bajs när vi var i Afrika första gången (Arnela 12år, Nadia 11år)

Kommentarer
Postat av: s

sv: Vad roligt, då kanske jag ska göra sminkningar lite oftare :)

2010-11-08 @ 20:08:06
URL: http://siekkinen.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv; tack så mycket!:)

2010-11-08 @ 20:09:20
URL: http://alexandraekstrand.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med i dagens blogg :D

2010-11-08 @ 20:19:10
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0